dimecres, 23 d’abril del 2008

DIADA DE SANT JORDI: ROSA O LLIBRE?

Avuí és la Diada de Sant Jordi, una de les festivitats més importants de Catalunya.

Com és tradició els nois regalen a les noies que estimen una rosa i les noies als nois que estimen un llibre. Es pot dir així que és el dia dels enamorats per als catalans. Des d'aquest blog recomanem que us passeu algún dia per les rambles de Barcelona, on es monten un munt de paradetes amb llibres i alguns escritors signant-ne els seus.

Aquest acte, apart de tindre un alt contingut sentimental, és un acte de promoció de la lectura. Qué millor que regalar un llibre a una persona a la que estimes!!!

Un llibre no sols és cultura, no sols és un munt de paraules ordenades sintácticament. És una porta oberta per a tothom en la que sols tu pots entrar, és un univers que sols existeix en la teva imaginació, és un cúmul de sensacions que t'evadeixen de la teva realitat per a introduir-te en una altra que sols tu pots viure.

No abandonem mai el plaer de la lectura, ja que és el mode d'aprenentatge més ràpid i lúdic que existeix, que desenvolupa la nostra ment, la nostra imaginació, i l'únic moment en que ens sentim lliures: sense presions, sense angoixa, sense rendir-li comptes a ningú.

Per favor mai abandoneu la lectura, perquè difícilment trobareu major satisfacció que arribar al final d'un llibre, arribar al final d'un món.



I vosaltres que regaleu: rosa o llibre?


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me encanta Sant Jordi!!^^

Es un día genial, i més si fa un temps tan bó com el d'avuí.

Jo regale llibre. Y tu? :P (Que no m'has regalat ninguna rosa eeee...¬¬

Ale^^ a veure si algú ens comenta per aki q açó s'està quedant un poquet dessert xD

Anònim ha dit...

Ey gent del blog! xD

Que en el meu blog he publicat una entrada que me han pasat i he nombrat a este blog per a que plantem un "Arbre de la felicitat". Tota la informació de com fer-ho está en el meu blog. Mireu-la i parlarem, oki?

xauuu^^