diumenge, 30 de desembre del 2007

UNA PORTA OBERTA


Aquesta és una de les imatges que més m'han agradat durant les meves recerques per internet.
Un cadenat obert... hi ha alguna cosa que expresse millor la llibertat? Pot ser que sí, però a mi aquesta imatge em va tocar el cor.
La llibertat... que podem dir sobre aquesta?

La llibertat és una porta oberta a la que no tots podem arribar, per desgràcia. Abans d'arribar a aquesta hi ha que creuar-ne d'altres que no sempre tenen el seu cadenat obert. Així, quan hi arribem davant d'una d'aquestes... qué hi fem? Per a creuarla hem de col·laborar tots i no rendir-nos, sobretot això, seguir endavant per més que costi obrir eixa porta, no pensar: "no es pot obrir, és impossible". El que tenim que tindre en ment, ja no només per obrir eixa porta sino totes és: "tots junts ho aconseguirem, no podrà resistir-se a tots nosaltres". I així, a la fí el cadenat que obri eixa porta s'acabarà trencant i ens deixarà seguir amb el nostre viatje.

En aquest viatje trobarem obstacles, trobarem també falses llibertats. Però no us deixeu engañar per ningú, no cregueu les paraules dels que us diuen que ja heu arribat a la Llibertat i, en canvi, mantenen una porta tancada davant teva. Totes les portes han d'estar obertes.

És una llàstima que moltes persones no poguen gaudir ni dels primers passos cap a la Llibertat. Però recordeu que sempre podem ajudar-los a creuar les seves portes cap a ella, així que no observeu com ho intenten sense éxit, no us lamenteu per qué no podem fer més, no digueu: "pobrets", i us quedeu ahí mirant-los sense fer res. Actueu! El que teniu que fer és ajudarlos per a que creuen eixes barreres, a que trenquen eixos cadenats, a ser tan lliures com vosalrtes.

I amb tot açó, m'acomiade fins a la pròxima.

2 comentaris:

Anna ha dit...

PER FI HAS PUBLICAT EN EL BLOG, JA ERA HORA!!!

Un article molt bo, cada vegada vas millorant molt de pressa.

Et felicite wapa

Miguel ha dit...

M'ha agradat molt el teu cant a la llibertat. Faràs bé si sempre vas amb aquest sentiment. Jo estic amb tu. Una tanca oberta sempre seà millor que una tancada. Enhorabona pel tgeu blog.