dimarts, 25 de desembre del 2007

EL NADAL ARRIBA A L'INSTITUT

Com és típic, l'últim dia de classe en l'institut es realitzen una serie d'activitats per a donar entrada a les vacances.

Després de l'entrega de notes arriba l'esperada xocolatada. Cada alumne pot prendre un got de xocolata acompanyat ambu na serie de "pastetes". Enseguida, a les 11:00 comença el concert de Nadal, on els meus companys Lluís i Noemí tocaven (el saxofó i el baix elèctric respectivament). Aquest concert fou instrumental i tocaren, per exemple, l'"Everybody needs somebody" dels "Blues Brothers" o la nadala "Nit de Pau". Després d'un concert istrumental , que millor que un únicament vocal? Doncs així fou, els alumnes que formen el musical es van atrevir a cantar les típiques nadales, encara que cantaren amb els professors més atrevits.

Per a finalitzar, començaren les activitats programades, que foren: Caraoque, cinema i competicions en escacs i guinyot; les finals esportives no es van poder fer a causa de la pluja de la nit anterior, així que tots els alumnes farem un "esforç" el dimecres i abamndonarem les classes durant dues hores per a poder assistir a veure-les (espere que guanye el meu germà, qui s'ha classificat per a les finals de bàsquet).

DES D'AQUEST BLOG US DESSITGEM : BON NADAL!!!

1 comentari:

Ana Ovando ha dit...

La esperada chocolatada no defraudó, así como la VB. Estamos esperando la próxima actuación. Vosotros que tenéis información privilegiada: ¿cuándo será?
Otra cosa, Edu habló de buscar un nuevo nombre a partir de enero. Propuesta: ¿hacemos un concurso de ideas? Premio: la fama en los blogs del instituto, en la web del centro, etc. Por mi parte, ya estoy apuntando algunas propuestas, de tinte griego claro.
Que paséis unas felices fiestas.