diumenge, 30 de desembre del 2007

UNA PORTA OBERTA


Aquesta és una de les imatges que més m'han agradat durant les meves recerques per internet.
Un cadenat obert... hi ha alguna cosa que expresse millor la llibertat? Pot ser que sí, però a mi aquesta imatge em va tocar el cor.
La llibertat... que podem dir sobre aquesta?

La llibertat és una porta oberta a la que no tots podem arribar, per desgràcia. Abans d'arribar a aquesta hi ha que creuar-ne d'altres que no sempre tenen el seu cadenat obert. Així, quan hi arribem davant d'una d'aquestes... qué hi fem? Per a creuarla hem de col·laborar tots i no rendir-nos, sobretot això, seguir endavant per més que costi obrir eixa porta, no pensar: "no es pot obrir, és impossible". El que tenim que tindre en ment, ja no només per obrir eixa porta sino totes és: "tots junts ho aconseguirem, no podrà resistir-se a tots nosaltres". I així, a la fí el cadenat que obri eixa porta s'acabarà trencant i ens deixarà seguir amb el nostre viatje.

En aquest viatje trobarem obstacles, trobarem també falses llibertats. Però no us deixeu engañar per ningú, no cregueu les paraules dels que us diuen que ja heu arribat a la Llibertat i, en canvi, mantenen una porta tancada davant teva. Totes les portes han d'estar obertes.

És una llàstima que moltes persones no poguen gaudir ni dels primers passos cap a la Llibertat. Però recordeu que sempre podem ajudar-los a creuar les seves portes cap a ella, així que no observeu com ho intenten sense éxit, no us lamenteu per qué no podem fer més, no digueu: "pobrets", i us quedeu ahí mirant-los sense fer res. Actueu! El que teniu que fer és ajudarlos per a que creuen eixes barreres, a que trenquen eixos cadenats, a ser tan lliures com vosalrtes.

I amb tot açó, m'acomiade fins a la pròxima.

dimarts, 25 de desembre del 2007

EL NADAL ARRIBA A L'INSTITUT

Com és típic, l'últim dia de classe en l'institut es realitzen una serie d'activitats per a donar entrada a les vacances.

Després de l'entrega de notes arriba l'esperada xocolatada. Cada alumne pot prendre un got de xocolata acompanyat ambu na serie de "pastetes". Enseguida, a les 11:00 comença el concert de Nadal, on els meus companys Lluís i Noemí tocaven (el saxofó i el baix elèctric respectivament). Aquest concert fou instrumental i tocaren, per exemple, l'"Everybody needs somebody" dels "Blues Brothers" o la nadala "Nit de Pau". Després d'un concert istrumental , que millor que un únicament vocal? Doncs així fou, els alumnes que formen el musical es van atrevir a cantar les típiques nadales, encara que cantaren amb els professors més atrevits.

Per a finalitzar, començaren les activitats programades, que foren: Caraoque, cinema i competicions en escacs i guinyot; les finals esportives no es van poder fer a causa de la pluja de la nit anterior, així que tots els alumnes farem un "esforç" el dimecres i abamndonarem les classes durant dues hores per a poder assistir a veure-les (espere que guanye el meu germà, qui s'ha classificat per a les finals de bàsquet).

DES D'AQUEST BLOG US DESSITGEM : BON NADAL!!!

dissabte, 22 de desembre del 2007

dijous, 20 de desembre del 2007

MANIFESTACIÓ PER SALVAR TV3

Aquest pròxim dissabte dia 22 de desembre, dia del sorteig de la primitiva (toquem fusta), es celebra una manifestació en Castelló en contra de la sentència que li han posat a la cadena de televisió TV3, suposadament, a causa d'emetre "il·legalment" la seva cadena en la Comunitat Valenciana.

La manifestació es fa, simplement, per la lliure llibertat d'expressió. Són molt fortes les causes polítiques que han conduït a que TV3 haja de pagar la suma de 300.000 euros de sanció, però davant de tot s'hauria d'anteposar el dret a parlar sobre les coses que cadascú creu importants i que no danyen a ningú. Ja s'han fet altres manifestacions i aquesta és de les més tardies.

Des d'aquest blog us invitem, si voleu, a participar en aquesta manifestació que serà davant de la "Casa dels caragols" a les 19:00 de la vesprada el dia 22. Quants més siguem més ressó tindrem.